Onze werkplaats

Een professionele en veilige werkplaats is voor onze veiligheid en jouw auto essentieel. Onze werkplaats is voorzien van goede apparatuur.
Gratis leenauto
tijdens onderhoud

Een werkplaats met ervaren monteurs waar je jouw auto met een gerust hart even achterlaat. De koffie staat klaar!

Professioneel en veilig

Voor zowel de levensduur van jouw auto als de veiligheid van onze monteurs, is een professionele werkplaats essentieel. Onze werkplaats beschikt over drie hefbruggen en diverse gereedschappen om jouw auto te onderhouden en te repareren. Met moderne apparatuur lezen we jouw auto uit en kunnen we correcte diagnoses maken. Zo halen we de kleinste trillingen uit de wielen en lossen we de storingen uit het systeem op.

De apparatuur in onze werkplaats wordt jaarlijks onderhouden en gecertificeerd. Zo kunnen onze monteurs je weer veilig de weg op sturen. We zijn gespecialiseerd in Peugeot, Citroëm, DS en Opel, en je kunt met lichte bedrijfswagens en campers bij ons terecht.

Gecertifieerd
Gespecialiseerd

Vervangend vervoer tijdens werkzaamheden

We begrijpen bij MP Autoservice maar al te goed dat een reparatie, het onderhoud of de APK keuring vaak niet goed uitkomt. Twijfel echter nooit om bij een defect met ons contact op te nemen. Wij zorgen namelijk indien nodig voor vervangend vervoer. Zo kun je alsnog naar je werk, boodschappen doen of een weekendje weg. Als je voor een kleine reparatie komt, kun je ook gerust even plaats nemen. Wij zorgen voor een lekkere kop koffie en je kunt gebruik maken van Wi-Fi.

Waarvoor je bij ons terecht kan

Onderhoud
Voorkom onverwachte pech en dure reparaties met goed onderhoud. Door preventief jouw auto te laten onderhouden, kom je niet voor verrassingen te staan.
Lees Meer >
Reparatie
Onverhoopt een (spoed)reparatie nodig? We bekijken de schade aan jouw auto met een deskundig oog en meetapparatuur. Samen maken we een beslissing en wij repareren jouw auto eerlijk, snel en volgens afspraak.
Lees Meer >
APK
Een APK keuring is belangrijk voor de levensduur van je auto en de verkeersveiligheid. Bij MP Autoservice kun je een eerlijke en transparante APK check verwachten. Gewoon zoals het hoort.
Lees Meer >

Onderhoud of reparatie nodig?

Of wil je geïnformeerd worden.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:00

Copyright © MP Autoservice 2024

Met ♥ gemaakt door Loeihard!