APK keuring in Panningen

Een APK keuring is belangrijk voor de levensduur van je auto en de verkeersveiligheid. Bij MP Autoservice kun je een eerlijke en transparante APK check verwachten. Gewoon zoals het hoort.
Gratis leenauto
tijdens onderhoud

De APK keuring komt regelmatig terug. Het ‘moet’ gebeuren, maar de APK check voorkomt pech, ongevallen en hoge reparatiekosten.

Eerlijke en transparante APK keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een verplichte keuring van jouw auto, zodat je veilig kunt blijven autorijden. Tijdens de APK check bekijken we jouw auto zorgvuldig op een aantal essentiële onderdelen. Altijd eerlijk en betrouwbaar. Mochten we ongewenste gebreken ontdekken, dan overleggen we deze altijd voordat we deze repareren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je weer veilig de weg op.

De kosten voor een APK keuring zijn relatief laag. Afhankelijk van de brandstof en het bouwjaar, kost een APK keuring bij ons tussen de €45,- en €80,-. Dit is exclusief benodigde reparaties of extra onderhoud. Indien nodig adviseren we bij de APK check een kleine onderhoudsbeurt, zodat je later niet nogmaals terug hoeft te komen. Je auto staat dan immers toch al in onze werkplaats.

Gecertificeerd
APK Peel en Maas is een onderdeel van MP Autoservice. De werkplaats en kantoor zijn gelegen in Panningen. APK Peel en Maas en MP Autoservice heeft klantenservice hoog in het vaandel staan en zal elke stap met u bespreken. Zo wordt een onverwacht dure rekening voorkomen.

Waarvoor je bij ons terecht kan

Onderhoud
Voorkom onverwachte pech en dure reparaties met goed onderhoud. Door preventief jouw auto te laten onderhouden, kom je niet voor verrassingen te staan.
Lees Meer >
Reparatie
Onverhoopt een (spoed)reparatie nodig? We bekijken de schade aan jouw auto met een deskundig oog en meetapparatuur. Samen maken we een beslissing en wij repareren jouw auto eerlijk, snel en volgens afspraak.
Lees Meer >
APK
Een APK keuring is belangrijk voor de levensduur van je auto en de verkeersveiligheid. Bij MP Autoservice kun je een eerlijke en transparante APK check verwachten. Gewoon zoals het hoort.
Lees Meer >

Onderhoud of reparatie nodig?

Of wil je geïnformeerd worden.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:00

Copyright © MP Autoservice 2024

Met ♥ gemaakt door Loeihard!